Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Stoffel Vandoorne geniet van het racen op Suzuka

Formule 1 coureur Stoffel Vandoorne is in topvorm en scoorde de laatste twee races uitstekende resultaten. Vandaag was hij ook in Japan weer prima op dreef.

In zijn McLaren-Honda was Vandoorne in de ochtend wederom sneller dan Fernando Alonso. De Belg noteerde een keurige tiende positie. Na afloop van de trainingen was Vandoorne optimistisch over zijn kansen voor dit weekend. " De auto voelde goed aan. Dit is een prachtig circuit en ik heb hier altijd goed gepresteerd. Met de auto's van dit jaar, met de bredere banden en vleugels, is een rondje hier echt indrukwekkend. Ik heb veel plezier beleefd aan het rijden vandaag. " In het verleden heb ik hier altijd goed gepresteerd. Om hier terug te keren in de F1 is dan extra speciaal."

De tweede training viel in het water door de regenval, waardoor het voor de teams nog gissen is waar ze precies staan. " In de tweede training reden we alleen een installatieronde. Het is nog lastig te voorspellen waar we precies staan, omdat het een korte dag was. Morgen zal het weer een belangrijke rol spelen. Het lijkt erop dat de race droog zal verlopen."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'