© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Stoffel Vandoorne: 'McLaren kan vierde team zijn in Singapore'

09 sep. 2017 14:31 Rik Alkema 0 reacties
Stoffel Vandoorne heeft veel zin om volgende week door de straten van Singapore te scheuren. Volgens de Belg is Singapore de beste kans van het seizoen voor McLaren om veel punten binnen te harken. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat McLaren achter de topteams het snelst is, denkt Vandoorne.

Vandoorne gelooft dat McLaren goed voor de dag komt in Singapore

Ook tijdens de Grand Prix van Italië deed McLaren het onverwacht goed, tot de gridstraffen weer om de hoek kwamen kijken. Door die gridstraffen werden zowel Fernando Alonso als Stoffel Vandoorne ver terug gezet, waardoor de wedstrijd in het water viel.

Maar de snelheid in Italië geeft het team veel vertrouwen voor de Grand Prix van Singapore, waarbij motorvermogen een stuk minder belangrijk is.

"Om het tot Q3 te schoppen tijdens de kwalificatie was geweldig", blikt Vandoorne terug op de Italiaanse Grand Prix bij Motorsport.com.

"De snelheid tijdens de race was ook prima, we konden de Toro Rosso en Haas goed bijhouden. Helaas was inhalen lastig", aldus Vandoorne.

Uiteindelijk moest Vandoorne zijn auto in de garage parkeren met een motorisch probleem, maar hij verwacht hierdoor geen problemen tijdens de volgende wedstrijd in Singapore.

"We hoeven geen extra onderdelen te vervangen, dus we verwachten geen gridstraffen in Singapore."

"In Singapore kunnen we dus veel punten gaan scoren. We hebben waarschijnlijk alleen Red Bull, Ferrari en Mercedes voor ons", is Vandoorne positief gestemd.

"Als we hard werken kunnen we het vierde team zijn in Singapore", besluit Vandoorne.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen