Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Stralende zon en strakblauwe lucht tijdens GP van de Verenigde Staten

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het weerbericht voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Het belooft een droog en zonnig raceweekend te worden in Austin.

In Austin is het aankomend weekend goed vertoeven, aangezien vrijwel het gehele Grand Prix-weekend in de Verenigde Staten onder de stralende zon zal worden verreden. Gedurende het raceweekend is er namelijk bijna geen wolkje aan de lucht. In de zonneschijn kunnen de coureurs vrijdag en zaterdag hun racewagens testen op het Circuit of the Americas. Daarbij waait er een zwak briesje wordt het circa 19 graden. Net als de vrije trainingen op vrijdag verloopt de kwalificatie zonnig en ook tijdens de race op zondag zal de zon de boventoon voeren. Er zal hooguit een enkele wolk aan de hemel verschijnen. Ook wordt het zondag tijdens de apotheose van het raceweekend vrij warm, met een temperatuur van 22 graden.

Alles te weten komen over het Amerikaanse Grand Prix-weekend? Na het kijken van het onderstaande filmpje ben je perfect op de hoogte!

F-yi41xWSoc

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi