© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Strijdlustige Verstappen: "Kunnen het Ferrari hier erg moeilijk maken'

05 okt. 2018 12:22 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen was alles behalve tevreden over zijn bolide tijdens de vrije trainingen. Toch ziet hij nog volop kansen dit weekend om voorin mee te strijden.

De Red Bull-coureur worstelde met de balans van zijn RB14, mede doordat hij met weinig downforce reed. De ideale afstelling werd op vrijdag niet gevonden, maar er is geen reden tot paniek volgens Verstappen.

"We hebben wat werk te verrichten voor de zaterdag, want ik was niet helemaal tevreden met het gevoel in de auto. Zowel de lange als de korte runs gingen niet helemaal lekker, maar we kunnen onszelf zeker nog verbeteren."

"Vandaag reed ik met een andere achtervleugel dan Daniel, wat betekende dat ik minder downforce had. Als we een compromis kunnen vinden tussen snelheid op de rechte stukken en grip aan de achterkant, dan geeft ons dit een betere positie voor de rest van het weekend."

"In Suzuka draait het om vertrouwen en het vinden van een goede balans voor de kwalificatie. Ik denk dat we het daarin Ferrari erg lastig kunnen maken, maar Mercedes lijkt een klasse apart hier."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen