© Williams

Nieuwsoverzicht

Stroll bijt van zich af: ‘coureur schuld geven te makkelijk’

21 aug. 2018 07:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Lance Stroll vindt het jammer dat in slechtere tijden de coureurs vaak de zwarte piet toegespeeld krijgen. Zo presteert hij naar eigen zeggen helemaal niet zo slecht als dat het er soms uitziet.

Williams bungelt dit jaar onderaan de tijdenlijsten. Lance Stroll en Sergey Sirotkin slagen er maar niet om met de Williams-bolide regelmatig om punten te strijden. Hoewel iedereen weet dat de FW41 een draak van auto is, worden er ook vaak vraagtekens geplaatst bij de capaciteiten van Stroll en Sirotkin.

"Het is natuurlijk het allermakkelijkst om de coureurs de schuld te geven van het uitblijven van goede prestaties. Er zijn echter veel meer mensen binnen het team en binnen de Formule 1 die van invloed zijn op de auto", aldus de veel bekritiseerde Canadees in gesprek met Motorsport-Total.de.

Stroll hoopt dat hij de kans krijgt om te laten zien dat hij als coureur gegroeid is ten opzichte van vorig jaar en dat de wanprestaties dus enkel en alleen zijn toe te schrijven aan de auto:

"De tijd moet uitwijzen of ik de kans krijg om mezelf van mijn beste kant te laten zien. Het feit dat ik vorig jaar met minder ervaring wél regelmatig punten wist te scoren, toont volgens mij ook wel aan waar de kink in de kabel zit."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen