Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lance Stroll

Stroll doet wenkbrauwen fronsen met bijzondere houding tijdens persconferentie

Nee, het leek er niet op dat Lance Stroll veel zin had in de persconferentie voorafgaand aan de Grand Prix van de Verenigde Staten. De Canadees doet de wenkbrauwen opnieuw fronsen na een frustrerend weekend in Qatar.

Stroll Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Alle ogen waren tijdens het Grand Prix-weekend in Qatar gericht op Lance Stroll. De Canadees raakte flink gefrustreerd na een vroege uitschakeling in de kwalificatie en leek vervolgens zijn personal trainer in de garage een duw te geven. Het werd allemaal nog erger na een opvallend interview en de elfde plaats in de race, door een aantal straffen voor track limits, waarna de FIA tot overmaat van ramp een onderzoek instelde naar zijn gedrag. Stroll kwam weg met een waarschuwing, maar lijkt zijn goede humeur nog niet teruggevonden te hebben.

De Aston Martin-coureur zat namelijk onderuitgezakt in de persconferentie en had tegenover onder andere RacingNews365 weinig zin om terug te blikken op de incidenten in Qatar. "Ja en ja". Dat waren de antwoorden op de vraag of de relatie met zijn personal trainer hersteld was en of Stroll het nog naar zijn zin heeft in de Formule 1.

"Mijn billen stonden de gehele race in brand"

Stroll wil wel terugblikken op zijn herstel na een bloedhete GP in Qatar. "Het duurde wel een paar dagen voordat ik me weer 100% fit voelde. Mijn billen stonden de gehele race in brand, maar ik denk dat dat voor iedereen gold."

De Canadees sprak zich de afgelopen weken flink uit over track limits en denkt dat het probleem ook weer gaat opdoemen in Austin. "Er zijn zeker weer een paar bochten waar we de limieten kunnen overschrijden. Heel veel circuits brengen tegenwoordig uitdagingen met zich mee als het om track limits gaat. Wij hebben in elk geval een paar verbeteringen bij ons en hopen competitief te zijn."

Voorspel en win

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van de Verenigde Staten 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Verenigde Staten 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Mercedes Hamilton wijst eigen vervanger aan: "Ik zou hem kiezen"