Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Stroll: "Ik heb nog zoveel meer te geven"

Waar veel mensen moeite moeten doen om het talent van Lance Stroll te erkennen, heeft hij daar zelf niet zoveel problemen mee. Hij heeft naar eigen zeggen nog veel meer te geven dan hij nu doet.

De Williams-jongeling is bezig aan zijn tweede volledige seizoen in de Formule 1. Het gaat op dit moment zeer moeizaam, maar dat is mede te wijten aan het feit dat de FW41 niet vooruit is te branden. Lance Stroll is dan ook de eerste om zich daarachter te verschuilen: "Helaas is het tot nu toe een zeer lastig jaar gebleken, waardoor ik niet heb kunnen laten zien dat ik als coureur ben gegroeid. Maar op veel gebieden ben ik beter dan pak 'm beet een jaar geleden. Ik heb de auto veel meer onder controle. Dat is voor buitenstaanders misschien niet te zien, maar ik voel dat ik meer uit de auto weet te halen."

Hoewel Stroll naar eigen zeggen dus al veel beter is dan de Stroll die vorig jaar debuteerde, is hij er nog lang niet: "Ik heb nog steeds heel erg veel te leren. Natuurlijk doe ik elk weekend weer meer ervaring op. Ik ben nog maar negentien jaar, dus er zit zeker nog veel meer aan te komen."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi