© Williams

Nieuwsoverzicht

Stroll: "Ik heb nog zoveel meer te geven"

24 sep. 2018 15:10 Jan van der Burgt 0 reacties
Waar veel mensen moeite moeten doen om het talent van Lance Stroll te erkennen, heeft hij daar zelf niet zoveel problemen mee. Hij heeft naar eigen zeggen nog veel meer te geven dan hij nu doet.

De Williams-jongeling is bezig aan zijn tweede volledige seizoen in de Formule 1. Het gaat op dit moment zeer moeizaam, maar dat is mede te wijten aan het feit dat de FW41 niet vooruit is te branden. Lance Stroll is dan ook de eerste om zich daarachter te verschuilen:

"Helaas is het tot nu toe een zeer lastig jaar gebleken, waardoor ik niet heb kunnen laten zien dat ik als coureur ben gegroeid. Maar op veel gebieden ben ik beter dan pak 'm beet een jaar geleden. Ik heb de auto veel meer onder controle. Dat is voor buitenstaanders misschien niet te zien, maar ik voel dat ik meer uit de auto weet te halen."

Hoewel Stroll naar eigen zeggen dus al veel beter is dan de Stroll die vorig jaar debuteerde, is hij er nog lang niet: "Ik heb nog steeds heel erg veel te leren. Natuurlijk doe ik elk weekend weer meer ervaring op. Ik ben nog maar negentien jaar, dus er zit zeker nog veel meer aan te komen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen