Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lance Stroll

Stroll moet vrezen voor straf na mogelijke overtreding

Lance Stroll is op het matje geroepen door de aanwezige stewards in Monaco. De Formule 1-coureur van Aston Martin heeft mogelijk de weegbrug gemist.

Stroll Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lance Stroll moet zich melden bij de stewards omdat hij mogelijk de weegbrug heeft gemist in de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Monaco. De Aston Martin-rijder kwalificeerde zich op de veertiende plaats, terwijl teamgenoot Fernando Alonso meestreed voor poleposition en uiteindelijk de tweede tijd klokte.

P14 is dus nog allerminst zeker voor Stroll, die zich om 18:30 uur Nederlandse tijd moet melden en even later zijn (mogelijke) straf hoort. De Canadees is niet de enige die zich moet melden bij de stewards: ook Charles Leclerc moet zich melden vanwege het ophouden van Lando Norris.

De Formule 1 Grand Prix van Monaco zal op zondag 28 mei worden verreden, met Max Verstappen op pole en Alonso vanaf de tweede plaats. Leclerc kwalificeerde zich op P3, maar dat kan net als Stroll's P14 dus nog veranderen.

Update: Stroll heeft geen straf gekregen.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Monaco 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking FIA verwerpt protest Aston Martin