© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Stroll rekent af met 'zeurpiet' Villeneuve

01 jul. 2017 20:42 Rik Alkema 0 reacties
Lance Stroll was een van de slachtoffers van Jacques Villeneuve in de afgelopen maanden. Zijn landgenoot noemde de 18-jarige rookie zelfs 'de slechtste ooit'. 

Stroll laat resultaten voor zich spreken

Stroll rekende in de afgelopen twee races af met zijn criticasters en heeft maling aan de mening van Villeneuve. In La Presse laat hij optekenen geen boodschap te hebben aan de mening van JV.

"Het maakt me echt niet uit wat Jacques allemaal roept. Hij is altijd negatief, het is een zeurpiet die het leuk vindt om zijn gal te spuwen. Dat zien we nu ook weer met Vettel en Hamilton. Hij vindt het oke, terwijl bijna iedereen een andere mening heeft."

Voor Stroll is het veel belangrijker om zijn prestaties te laten spreken, daar hecht hij meer waarde aan dan aan de woorden van Villeneuve.

"Ik focus me op mezelf. Villeneuve was vorig jaar ook al erg negatief nadat ik de titel behaalde in de Formule 3. Dit seizoen was dat wederom zo na mijn moeilijke startfase in de Formule 1. Zijn kritiek verrast me niet. Voor mij is het enige dat telt dat ik en het team om me heen tevreden zijn over de prestaties."

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen