© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Stroll zet zijn geld in op stoeltje bij McLaren of Force India

05 jul. 2018 14:40 Ruud Dimmers 0 reacties
Lance Stroll wil weg bij Williams en verkassen naar een competitiever Formule 1-team. De Canadees ziet weinig toekomst van het achterhoedeteam van Williams.

De 19-jarige Canadees rijdt dit jaar geen deuk in een pakje boter en botst met regelmaat met technisch directeur Paddy Lowe. Laatstgenoemde vindt dat Stroll niet het talent heeft om het team van Williams verder te helpen. Stroll op zijn beurt is gepikeerd door de kritiek en wil een snellere auto.

In zijn zoektocht naar een betere auto duiken nu de namen van McLaren en Force India op. Teams die in de subtop rijden en mogelijk wel geïnteresseerd zijn in de vele miljoenen van vader Lawrence Stroll.

Motorsport-Total meldt dat er contact is tussen het management van Stroll en de teams van Force India en McLaren. Stroll zelf wil niet ingaan op vragen over zijn toekomst:

"We concentreren ons op het race. Ik bekijk de situatie van race tot race. Er zijn nog enkele wedstrijden te rijden voordat de puzzelstukjes beginnen te vallen. Ik probeer om het beste uit mijn situatie te halen."

Over zijn eigen ontwikkeling is Lance Stroll erg positief: "Ik denk dat ik dit jaar veel beter presteer dan vorig seizoen en dat is positief. Ik heb mijn sterke punten verder ontwikkeld en aan mijn zwakheden gewerkt. Er zit nog veel rek ik, want ik ben pas 19 jaar en ervan overtuigd dat ik met meer ervaring nog meer uit mezelf kan halen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen