Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Surer: 'Max Verstappen kan wereldkampioen worden in 2018'

Max Verstappen is volgens voormalig F1-coureur Surer klaar voor de strijd om de wereldtitel. De oud-coureur ziet de Nederlander als een van de grote kanshebbers voor de wereldtitel in de Formule 1 in 2018.

Surer was zelf actief van 1979 tot en met 1986 in de Formule 1 en is nu werkzaam als analist bij Sky Sports Duitsland. Volgens de voormalig coureur is het aan Red Bull en Renault om Max Verstappen een goede auto te geven. " Als hij er de auto voor heeft dan kan Max volgend jaar al wereldkampioen worden. Voor een groot deel is dit afhankelijk van motorleverancier Renault. Als ze deze winter voldoende vermogen winnen, dan is Max zeker een titelkandidaat."

Met de komst van Renault naar McLaren voorziet Surer ook de comeback van het Britse team in de top van de Formule 1. Na drie moeizame jaren met Honda moet er volgend jaar echt gepresteerd worden. " McLaren zal zich ook vooraan mengen. Ik denk dat we in 2018 een bredere top krijgen van meerdere teams. Dat is iets waar ik erg naar uitkijk, want dat hebben we al jaren niet meer gezien."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi