© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Surer: 'Max Verstappen kan wereldkampioen worden in 2018'

24 nov. 2017 13:46 Ruud Dimmers 1 reacties
Max Verstappen is volgens voormalig F1-coureur Surer klaar voor de strijd om de wereldtitel. De oud-coureur ziet de Nederlander als een van de grote kanshebbers voor de wereldtitel in de Formule 1 in 2018.

Voormalig F1-coureur denkt dat Verstappen klaar is voor het ultieme doel

Surer was zelf actief van 1979 tot en met 1986 in de Formule 1 en is nu werkzaam als analist bij Sky Sports Duitsland. Volgens de voormalig coureur is het aan Red Bull en Renault om Max Verstappen een goede auto te geven.

"Als hij er de auto voor heeft dan kan Max volgend jaar al wereldkampioen worden. Voor een groot deel is dit afhankelijk van motorleverancier Renault. Als ze deze winter voldoende vermogen winnen, dan is Max zeker een titelkandidaat."

Met de komst van Renault naar McLaren voorziet Surer ook de comeback van het Britse team in de top van de Formule 1. Na drie moeizame jaren met Honda moet er volgend jaar echt gepresteerd worden.

"McLaren zal zich ook vooraan mengen. Ik denk dat we in 2018 een bredere top krijgen van meerdere teams. Dat is iets waar ik erg naar uitkijk, want dat hebben we al jaren niet meer gezien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen