Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Susie Wolff: "Ga graag het gevecht met Toto aan"

Susie Wolff is sinds het seizoen 2018-2019 de nieuwe teambaas van het Venturi Formule E-team. Dat betekent dat ze het vanaf volgend jaar op gaat nemen tegen manlief Toto, als Mercedes als fabrieksteam toetreedt tot de volledig elektrische klasse.

"Het lijkt me alleen maar heel erg leuk als we het in het zesde seizoen van de Formule E tegen Toto Wolff en zijn team op kunnen nemen", zo geeft nieuwbakken teambaas Susie Wolff te kennen in gesprek met het Duitse Bild .

Als het zover is zal Susie Wolff niet zomaar meer aan kunnen kloppen bij haar man voor advies, iets wat ze nu overigens ook al niet teveel doet: "Formule E is mijn project, dus ik moet me op eigen kracht zien te redden. Ik kan natuurlijk best wel wat van hem leren, maar ik ren niet voor ieder kleinigheidje naar Toto. Daar heeft hij bovendien geen tijd voor." Toto Wolff steunde Susie wel voor de volle honderd procent toen de kans zich aandiende om teambaas te worden van Venturi: "Hij vond meteen dat ik dat moest doen, omdat ik daar volgens hem de juiste kwaliteiten voor heb. Ik ben heel blij dat hij me op die manier heeft gesteund in mijn besluit."

Viaplay
x
Max Verstappen grijpt naast prestigieuze prijs