Susie Wolff: "Ga graag het gevecht met Toto aan"

18 dec. 2018 10:50 Jan van der Burgt 0 reacties
Susie Wolff is sinds het seizoen 2018-2019 de nieuwe teambaas van het Venturi Formule E-team. Dat betekent dat ze het vanaf volgend jaar op gaat nemen tegen manlief Toto, als Mercedes als fabrieksteam toetreedt tot de volledig elektrische klasse.

"Het lijkt me alleen maar heel erg leuk als we het in het zesde seizoen van de Formule E tegen Toto Wolff en zijn team op kunnen nemen", zo geeft nieuwbakken teambaas Susie Wolff te kennen in gesprek met het Duitse Bild.

Als het zover is zal Susie Wolff niet zomaar meer aan kunnen kloppen bij haar man voor advies, iets wat ze nu overigens ook al niet teveel doet: "Formule E is mijn project, dus ik moet me op eigen kracht zien te redden. Ik kan natuurlijk best wel wat van hem leren, maar ik ren niet voor ieder kleinigheidje naar Toto. Daar heeft hij bovendien geen tijd voor."

Toto Wolff steunde Susie wel voor de volle honderd procent toen de kans zich aandiende om teambaas te worden van Venturi: "Hij vond meteen dat ik dat moest doen, omdat ik daar volgens hem de juiste kwaliteiten voor heb. Ik ben heel blij dat hij me op die manier heeft gesteund in mijn besluit."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen