© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Tachtig procent kans op regen tijdens GP van Oostenrijk

08 jul. 2017 19:30 Ruud Dimmers 0 reacties
Als we de weersvoorspellingen mogen geloven valt er morgen regen tijdens de GP van Oostenrijk. Voor coureurs als Max Verstappen en Fernando Alonso zou het een geschenk zijn. Al het hele weekend wordt er regen voorspeld in Oostenrijk, maar tot op dusver werden alle sessies droog afgelegd.

Krijgen we een echte regenrace in Oostenrijk?

Het weer in Spielberg waar de Red Bull Ring ligt lijkt lastig te voorspellen. Gisteren gaf de wedstrijdleiding aan dat er 80% kans was op neerslag tijdens de tweede vrije training. Donkere wolken waren zichtbaar, maar de voorspelde regen bleef uit.

Morgen voorspellen de diverse weerstations wederom regen, waarbij vaak zeventig tot tachtig procent kans op regen wordt aangegeven. Tijdens de race voorspelt The Weather Channel dan ook regen. om 13:00 is de kans op regen 65% en om 14:00 zelfs 80%. Tijdens de race zelf daalt de kans naar 50% om 15:00.

Grote vraag blijft of de voorspelde regen er daadwerkelijk komt. We houden jullie op de hoogte en met een aantal redactieleden in Spielberg beschikken we morgen over de juiste informatie.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen