Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Teambaas Mercedes: "Mijn doel is om vier weken niet te vliegen"

Nu het Formule 1-seizoen erop zit, kunnen de teams genieten van hun welverdiende vakantie. Voor Mercedes-teambaas Toto Wolff betekent dit dat hij meer tijd met zijn familie wil doorbrengen, maar dat hij vooral vliegvelden wil vermijden.

Voor teambaas Wolff betekent de vakantietijd ook dat hij eindelijk weer op kantoor aanwezig kan zijn. "Persoonlijk vind ik dit een leuke tijd van het jaar. Ik heb dan eindelijk tijd om weer naar kantoor te gaan, waar ik dan mensen spreek die ik in het afgelopen jaar amper heb gezien omdat we steeds van race naar race vliegen", aldus Wolff na afloop van de bandentest in Abu Dhabi .

Het Formule 1-seizoen van 2018 begon op 25 maart in Australië en eindigde pas in de laatste week van november met de bandentest in Abu Dhabi. Een periode van maar liefst vijfendertig weken waarin de teams de nodige vliegkilometers hebben gemaakt. Aan Motorsport-Total.com verklapt de Oostenrijker dat hij zichzelf een doel heeft gesteld. "Vorig jaar is het mij gelukt om vier weken lang niet te vliegen. Dat wil ik nu ook dolgraag weer bereiken."

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje