© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Teambaas Toro Rosso: "Kvyat verdient een tweede kans in de Formule 1"

29 sep. 2018 13:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Tot ieders verbazing dook ineens in het silly season de naam van Daniil Kvyat op als potentiële gegadigde voor een stoeltje bij Toro Rosso. Inmiddels heeft het opleidingsteam van Red Bull Racing inderdaad bevestigd dat de Rus in 2019 weer van de partij is.

De Formule 1-carrière van Kvyat is er duidelijk één met de nodige ups en downs. De Rus werd na amper een jaartje Toro Rosso al gepromoveerd naar de hoofdmacht maar werd vervolgens net zo gemakkelijk weer aan de kant geschoven ten faveure van Max Verstappen.

Na een jaartje afwezigheid keert Kvyat nu terug op de grid en maakt hij in 2019 weer zijn opwachting bij Toro Rosso. In een officiële verklaring op de site van Toro Rosso laat teambaas Tost dan ook weten dat Kvyat een tweede kans verdient.

"Daniil is een talentvolle coureur die al meerdere keren heeft laten zien ook ongelofelijk snel te zijn. In het verleden kreeg hij een paar keer te maken met wat lastige situaties maar door even afstand te nemen van het racen, is hij nu een stuk volwassener geworden."

"Hierdoor is hij ongetwijfeld beter in staat om zijn capaciteiten te laten zien. We gaan er alles aan doen om hem een goede wagen te bezorgen zodat hij zich van zijn beste kant kan laten zien. We zijn dan ook enorm blij om hem weer bij ons team te hebben en om samen een succesvol seizoen te starten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen