© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Technisch directeur Williams: 'Ben niet gewend achteraan te staan'

13 jul. 2018 07:01 Jan van der Burgt 0 reacties
Williams bungelt dit seizoen kansloos onderaan de Formule 1-grid. Voor technisch directeur Paddy Lowe is dat een compleet nieuwe ervaring en niet een waar hij erg van geniet.

Lowe vreest niet voor positie

"Ik heb gedurende mijn carrière altijd het geluk gehad dat ik voor teams werkte die vooraan het veld mee konden strijden. Het is voor mij een nieuwe ervaring om zo ver naar achteren te staan", aldus Lowe.

"Het is duidelijk dat de weg terug naar de top erg lang zal zijn en natuurlijk brengt dit de nodige uitdagingen met zich mee, ook voor mij persoonlijk. Ik leer de hele tijd nieuwe dingen."

Door het uitblijven van prestaties staan de posities van onder andere Paddy Lowe en teambaas Claire Williams naar verluidt onder druk, maar eerstgenoemde zegt in gesprek met Motorsport-Total.com niet voor zijn positie te vrezen:

"Ik denk niet dat ik hoef te vrezen voor mijn baan. Ik wil me voor de volle honderd procent inzetten voor dit team en zo hard blijven werken als ik kan. Terugkijkend op mijn tijd tot nu toe met Williams had ik graag dingen anders willen doen, maar dat geldt voor zoveel dingen in het leven."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen