Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Charles Leclerc

Teleurgestelde Leclerc bijt op lip: "Goed teamresultaat voor Ferrari"

Charles Leclerc uitte tijdens de race herhaaldelijk zijn onvrede over de undercut van Sebastian Vettel. Na de race wist hij echter te melden dat in ieder geval het teamresultaat goed was.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

"Mwoah, is het natuurlijk moeilijk om de overwinning op deze manier te verliezen, maar ik ben blij met een één-twee voor Ferrari. Het is de eerste van het seizoen, maar de mannen binnen Ferrari hebben het dik verdiend", zo luidt de eerste reactie van Charles Leclerc als hem gevraagd wordt hoe teleurgesteld hij is.

"We hoopten op een podiumplaats dit weekend, maar in plaats daarvan gaan we ervandoor met een dubbelzege, dus dat is mooi. Ik ben natuurlijk wél teleurgesteld over mijn eigen resultaat, maar dat zou iedereen zijn. Soms gaat het echter zo en voor mij betekent dit dat ik sterker terug zal keren."

Gevraagd naar of Ferrari vasthield aan de van tevoren besproken strategie antwoordt de Monegask: "Ik weet dat ik me aan het plan heb gehouden en uiteindelijk is het het belangrijkst dat we die één-twee in de pocket hebben."

"Is Ferrari nu een vaste kandidaad voor de overwinning?", zo luidt de laatste vraag van David Coulthard. "Ik denk dat we nog een paar races nodig hebben om dat echt zo te kunnen stellen, maar na de introductie van enkele updates ziet het er gewoon goed uit. De kwalificatiesnelheid is goed, de racepace eveneens, Ferrari heeft gewoon goed werk geleverd."

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Singapore 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Singapore.

6 reacties

    Breaking Lovende Verstappen: "We hebben de Honda-motor nog niet maximaal belast"