© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Testupdate 13:00 uur: Bottas noteert snelste tijd in de ochtend

27 feb. 2018 13:04 Jan van der Burgt 0 reacties
Na vier uur testen op dinsdagmorgen heeft Mercedes-coureur Valtteri Bottas de snelste tijd op zijn naam staan. Max Verstappen is voor een tweede keer gesignaleerd op de baan, maar heeft nog geen tijd op zijn naam staan.

Verstappen werkt tweede run af

Het zag er na de zeer rustige eerste uren naar uit dat er weinig gereden ging worden vandaag. Maar zo rond het middaguur begon alles toch een beetje op gang te komen, waardoor de meeste coureurs nu toch een tijd op de klokken hebben staan.

Het is de naam van Vallteri Bottas die na de eerste vier uur trainen bovenaan de tijdenlijst prijkt. Zijn 1:20.270 is nog altijd een fractie langzamer dan de snelste tijd van gisteren. De Fin rijdt zijn tijd op de soft-band.

Terwijl Stoffel Vandoorne en Sebastian Vettel samen met Vandoorne de top drie vormen, is het Max Verstappen die zijn rondeaantal heeft verdubbeld. De Nederlander had kortstondig het circuit verlaten, maar is even voor de klok van 13:00 uur weer voor een tweede installatieronden in zijn auto gestapt.

Meest productieve man op de baan is eveneens Valtteri Bottas. Na vier uur testen heeft hij ruim veertig ronden op de teller staan. 13:00 uur is normaal gesproken het moment waarop de coureurs een hapje kunnen gaan eten, maar de lunchpauze is officieel komen te vervallen. Dit omdat de barre omstandigheden op de baan de coureurs al genoeg tijd hebben gekost.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen