Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Tevreden Horner verwacht morgen regen tijdens de race

Het F1-team van Red Bull Racing kende wederom een uitstekende kwalificatie. De stijgende lijn werd ook in Maleisië doorgetrokken. Max Verstappen kwalificeerde zich als derde nipt voor Daniel Ricciardo. Het duo bleef Valtteri Bottas in de Mercedes voor.

Teambaas Christian Horner spreekt over een goede kwalificatie, met een mooi resultaat voor het team. " Het was een erg goede kwalificatie voor ons. Om dan de tweede startrij te veroveren op minder dan een halve seconde van Lewis is een erg goede prestatie op dit circuit. P3 voor Max en P4 voor Daniel is het bewijs dat we competitief zijn hier. We spelen daarmee morgen een rol tijdens de race."

De weersvoorspellingen lopen uiteen, maar volgens Horner zullen deze anders zijn dan die van de zaterdag. De dreiging van regen is er morgen tijdens de race. " De weersvoorspellingen wijken sterk af van het weer van vandaag met voorspelde regen met name voor de start van de race. Het kan een erg interessante start van de wedstrijd opleveren, zeker met Vettel die van achteren moet komen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een prachtige finale op Sepang."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'