Tevreden Vettel: "Goed om weer binnen schootsafstand van Mercedes te staan"

21 okt. 2018 00:40 Jan van der Burgt 0 reacties
Sebastian Vettel toonde zich na afloop van de kwalificatie tevreden met zijn optreden. Hij miste de poleposition op een haar, maar hij deed in ieder geval aardig mee.

"Het was wel heel erg close natuurlijk en dan is het jammer dat je de poleposition mist. Met een verschil van 0.06 seconde ga je je toch afvragen of je dat niet ergens had kunnen vinden. Mijn ronden waren echter goed en ik ben blij dat we de Mercedessen weer een keertje bij konden houden", zo laat Sebastian Vettel weten als hij net uit zijn Ferrari is gestapt.

Sebastian Vettel profiteerde van droge omstandigheden, aangezien de SF71-H op een droge baan aanzienlijk beter uit de verf kwam dan gisteren in de regen.

"Dit was wel beter voor ons, ja. Het waaide natuurlijk wel heel hard en dat maakte de kwalificatie lastig, maar dat was natuurlijk voor iedereen hetzelfde", aldus Vettel, die weet wat hem morgen te doen staat:

"Het is niet de eerste keer dat ik vanaf de vijfde startplaats vertrek (Vettel moet een gridstraf van drie plaatsen inlossen), dus ik weet een beetje wat ik kan verwachten en wat me te doen staat. Ik ben dit wel gewend."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen