Ticktum: 'Ik lijk in veel opzichten op Max Verstappen'

24 aug. 2018 07:15 Jan van der Burgt 1 reacties
Red Bull-junior Dan Ticktum ziet veel van Max Verstappen terug in zichzelf. Net als de Nederlander hoopt Ticktum zich via de Formule 3 op te werken naar de Formule 1.

Toro Rosso zou het naar verluidt wel zien zitten om Ticktum te promoveren naar de Formule 1 en Toro Rosso. Het probleem is echter dat hij nog niet genoeg punten op zijn licentie heeft verzameld om daadwerkelijk de stap naar de koningsklasse te kunnen maken.

Aan ambitie en zelfvertrouwen in ieder geval geen gebrek, aangezien Ticktum in de nieuwste editie van Mobil1 The Grid aangeeft dat hij zichzelf in veel opzichten op Max Verstappen vindt lijken: "Ik heb denk ik best veel met hem gemeen. Ik hoop natuurlijk dat ik zelfs beter ben dan hij, maar Max presteert fenomenaal. Hij is in ieder geval een goed voorbeeld om je aan op te trekken."

Ticktum geeft aan dat hij op verschillende vlakken misschien wel beter kan zijn dan Max Verstappen, maar weet ook heel goed op welk vlak hij nog kan groeien: "Ik moet nog volwassen zien te worden."

Bekijk de volledige interviews met diverse Formule 3-sterren, waaronder ook Mick Schumacher, hieronder:

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen