Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Tik op de vingers voor Hamilton na bijna-crash, boete Mercedes

Logan Sargeant kwam tijdens VT2 plots Lewis Hamilton op zijn pad tegen. Het leidde tot een gevaarlijke situatie. Uiteindelijk zorgde dat niet voor een straf voor de Mercedes-coureur. Wel kreeg hij een waarschuwing.

Hamilton Saudi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Terwijl Logan Sargeant in een snelle ronde zat, kwam hij een langzaam rijdende Lewis Hamilton tegen. De Brit bewoog nietsvermoedend naar de racelijn, maar reed pontificaal in de weg van de Williams-coureur. Die moest vol in de ankers om een crash te voorkomen.

Het resulteerde in een onderzoek van de wedstrijdleiding en een tripje naar de stewards. De Mercedes-coureur kreeg een waarschuwing en zal dus zonder straf de rest van het raceweekend kunnen vervolgen.

Overigens werd Mercedes wel bestraft. Hamilton was namelijk niet gewaarschuwd dat Sargeant eraan kwam. Daarom krijgt hij slechts een waarschuwing, maar delen de stewards wel een straf van 15.000 euro uit aan het team.

Check hieronder nog eens de beelden.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live sprintkwalificatie Formule 1 GP Miami 2024