Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Tim Coronel voor onderzoek naar het ziekenhuis in Dakar Rally

Tim Coronel is ondanks de goed verlopen zesde etappe van de Dakar Rally toch niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek, vanwege forse rugklachten.

Tim en Tom Coronel kwamen in de zesde etappe van de Dakar Rally als 22ste over de streep. Het duo, dat daarmee opschoof naar P16 in het algemeen klassement, was zeer te spreken over het tempo van de dag, maar ze kregen ook met tegenslag te maken. Tim Coronel had aan het einde van de special last van zijn rug, waartoe men heeft besloten een bezoekje te brengen aan het ziekenhuis. Tom Coronel legt in gesprek met RacingNews365 uit wat er is gebeurd: "Het rijden ging super, tot denk ik zo'n veertig kilometer voor de finish. Daar maakten we een klein sprongetje over een duin, waarna Tim heel erg last had van zijn rug. We hebben de laatste kilometers rustig gereden, omdat hij te veel pijn had.

Een klein geluk bij een ongeluk

Het goede nieuws vanuit Saoedi-Arabië is dat de eerste uitslagen van de onderzoeken positief zijn. Wat bovendien ontzettend helpt, is dat morgen (zaterdag) de gebruikelijke rustdag op het programma staat. Het geeft Tim Coronel de kans om een dag langer te herstellen.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi