Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Dakar Rally 2022

Tim Coronel voor onderzoek naar het ziekenhuis in Dakar Rally

Tim Coronel is ondanks de goed verlopen zesde etappe van de Dakar Rally toch niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek, vanwege forse rugklachten.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Coronel

Tim en Tom Coronel kwamen in de zesde etappe van de Dakar Rally als 22ste over de streep. Het duo, dat daarmee opschoof naar P16 in het algemeen klassement, was zeer te spreken over het tempo van de dag, maar ze kregen ook met tegenslag te maken.

Tim Coronel had aan het einde van de special last van zijn rug, waartoe men heeft besloten een bezoekje te brengen aan het ziekenhuis. Tom Coronel legt in gesprek met RacingNews365 uit wat er is gebeurd: "Het rijden ging super, tot denk ik zo'n veertig kilometer voor de finish. Daar maakten we een klein sprongetje over een duin, waarna Tim heel erg last had van zijn rug. We hebben de laatste kilometers rustig gereden, omdat hij te veel pijn had.

Een klein geluk bij een ongeluk

Het goede nieuws vanuit Saoedi-Arabië is dat de eerste uitslagen van de onderzoeken positief zijn. Wat bovendien ontzettend helpt, is dat morgen (zaterdag) de gebruikelijke rustdag op het programma staat. Het geeft Tim Coronel de kans om een dag langer te herstellen.

Maakt de F1 zich zorgen over GP Australië na het weigeren van Djokovic?

In 2022 moet de Formule 1 weer gaan racen in Melbourne, Australië. Het land hanteert een zeer streng coronabeleid, wat problemen kan brengen in de sportwereld. Dit zagen we al bij tennisser Novak Djokovic. Moet de F1 zich ook zorgen maken?

RN365 Nieuwsdossier Dakar Rally 2022

Het autosportseizoen 2022 gaat traditioneel weer van start met de beroemde Dakar Rally. In de woestijn van Saoedi-Arabië vechten de coureurs het in onder andere auto's, op motoren en in de trucks onderling met elkaar uit.

5 reacties

x
Breaking Red Bull-kopstuk stapt over naar Aston Martin