Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Dakar Rally 2022

Tim Coronel voor onderzoek naar het ziekenhuis in Dakar Rally

Tim Coronel is ondanks de goed verlopen zesde etappe van de Dakar Rally toch niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek, vanwege forse rugklachten.

Tim Coronel Dakar
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Coronel

Tim en Tom Coronel kwamen in de zesde etappe van de Dakar Rally als 22ste over de streep. Het duo, dat daarmee opschoof naar P16 in het algemeen klassement, was zeer te spreken over het tempo van de dag, maar ze kregen ook met tegenslag te maken.

Tim Coronel had aan het einde van de special last van zijn rug, waartoe men heeft besloten een bezoekje te brengen aan het ziekenhuis. Tom Coronel legt in gesprek met RacingNews365 uit wat er is gebeurd: "Het rijden ging super, tot denk ik zo'n veertig kilometer voor de finish. Daar maakten we een klein sprongetje over een duin, waarna Tim heel erg last had van zijn rug. We hebben de laatste kilometers rustig gereden, omdat hij te veel pijn had.

Een klein geluk bij een ongeluk

Het goede nieuws vanuit Saoedi-Arabië is dat de eerste uitslagen van de onderzoeken positief zijn. Wat bovendien ontzettend helpt, is dat morgen (zaterdag) de gebruikelijke rustdag op het programma staat. Het geeft Tim Coronel de kans om een dag langer te herstellen.

Ook interessant:

Maakt de F1 zich zorgen over GP Australië na het weigeren van Djokovic?

In 2022 moet de Formule 1 weer gaan racen in Melbourne, Australië. Het land hanteert een zeer streng coronabeleid, wat problemen kan brengen in de sportwereld. Dit zagen we al bij tennisser Novak Djokovic. Moet de F1 zich ook zorgen maken?

Dakar Rally 2022 RN365 Nieuwsdossier

5 reacties

Viaplay
x
Interview De twee geheime wapens die McLaren volgend seizoen in wil gaan zetten