© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

'Titelgevecht Vettel en Hamilton is episch'

11 aug. 2018 12:25 Ruud Dimmers 0 reacties
De Formule 1 heeft dit jaar een een echt titelgevecht. F1-baas Chase Carey is helemaal in zijn nopjes en vergelijkt het zelfs met de legendarische matches tussen tennissers Connors en McEnroe.

"Twee van de grootste racesterren ter wereld strijden tegen elkaar voor de titel. Het voordeel dat we in de Formule 1 hebben is dat het bij veel andere sporten draait om teams die tegen elkaar strijden, in de F1 draait het om man tegen man gevechten. Als twee verschillende karakters dan met elkaar botsen levert dat sensatie op", laat Carey aan Sport Bild weten.

Voor alsnog is de spanning op de baan niet erg groot en is het aantal gevechten tussen Lewis en Sebastian op één hand te tellen. Carey is echter lyrisch en vergelijkt het titelgevecht met de legendarische tennispartijen tussen Connors en McEnroe.

"Het duel tussen Vettel en Hamilton is episch. Het is net als John McEnroe tegen Jimmy Connors. Beide zijn het grote kampioenen en ze vechten met alles wat ze hebben tegen elkaar, zeker om hun vijfde titel te winnen. Hamilton met al zijn emoties is voor ons een groot voordeel, omdat hij voor reuring zorgt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen