Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Tom Coronel: 'Max Verstappen pakt podiumplaats bij GP Bahrein'

Max Verstappen wil zich tijdens de GP van Bahrein revancheren op zijn mindere opening van het Formule 1-seizoen. In Bahrein moeten er kansen liggen voor de RB14 van Red Bull.

De tweede Grand Prix brengt de coureurs in Bahrein, waar ze in actie komen op het stoffige Bahrein International Circuit. Voor Max Verstappen liggen er kansen op een podiumplaats. Mercedes is torenhoog favoriet, waarbij Lewis Hamilton door alles en iedereen getipt wordt voor de zege. Niet vreemd, aangezien Mercedes en Lewis in Australië dominant waren en de Duitse renstal de afgelopen seizoenen erg sterk was op dit type circuits. Max Verstappen is uit op revanche na zijn mislukte GP van Australië en uitvalbeurt in Bahrein vorig seizoen.

Tom Coronel verwacht dat de Nederlander erg goed mee kan komen in zijn Red Bull. "Tijdens de openingsrace hebben we een beetje gezien hoe de kaarten geschud zijn. Voor Max waren ze niet realistisch geschud. We hebben daarom van Red Bull nog niet gezien wat we hadden verwacht," laat Coronel aan Motorsport.com weten. Coronel verwacht een sterk weekend van Verstappen, met een podiumfinish. " Vorig jaar won Max twee races en dit jaar moeten dat er vier worden. Circuits als Bahrein, daarop moet het kunnen. Hij moet hier goed kunnen scoren." De top drie van Coronel luidt als volgt: Hamilton, Bottas en Verstappen.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"