'Max Verstappen trekt zich niets aan van kritiek'

05 jun. 2018 08:00 Rik Alkema 1 reacties
Na het teleurstellend verlopen weekend in Monaco kreeg Max Verstappen een bak kritiek over zich heen. Velen vonden hem te onvolwassen en te gretig, waardoor hij zijn kansen op de overwinning vergooide. Tom Coronel denkt niet dat al die kritiek invloed zal hebben op Verstappen, die in Canada wil bewijzen dat hij nog steeds vooraan mee kan doen.

Tom Coronel denkt niet dat Max Verstappen zich gek laten maken

Na afloop van de Grand Prix van Monaco heerste er een teleurgesteld gevoel bij het kamp Verstappen. Door een crash in de derde vrije training vergooide Verstappen zijn kans op de overwinning en dat leverde hem veel kritiek op.

In Canada kan Verstappen zich revancheren en Tom Coronel is ervan overtuigd dat de jonge Nederlander dat zal doen.

"Hij is zover gekomen door zichzelf te blijven en te doen wat hij altijd deed. Hij weet precies wat hij moet doen en de kritiek van buitenaf zal zeker niet aan hem knagen", blikt Coronel vooruit op de komende Grand Prix tegenover De Telegraaf.

"Iedereen kan er wat van vinden, maar dat interesseert hem helemaal niks. Hij weet hoe hij races kan winnen en hij moet gewoon doorgaan met waar hij mee bezig was", aldus Coronel.

In Canada verwacht Coronel dan ook dat Red Bull en Verstappen een goede kans maken om vooraan mee te doen, al schat hij Mercedes nog wel wat hoger in.

"Er komen weer heel wat updates in Canada, dus we moeten even afwachten hoe die het gaan doen. Het is een semi-stratencircuit en dat ligt Verstappen wel goed, maar op de lange rechte stukken verliest hij het."

"Uiteindelijk denk ik toch dat Mercedes aan het langste eind gaat trekken komend weekend", besluit Coronel zijn vooruitblik op de Grand Prix van Canada.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen