Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Max Verstappen trekt zich niets aan van kritiek'

Na het teleurstellend verlopen weekend in Monaco kreeg Max Verstappen een bak kritiek over zich heen. Velen vonden hem te onvolwassen en te gretig, waardoor hij zijn kansen op de overwinning vergooide. Tom Coronel denkt niet dat al die kritiek invloed zal hebben op Verstappen, die in Canada wil bewijzen dat hij nog steeds vooraan mee kan doen.

Na afloop van de Grand Prix van Monaco heerste er een teleurgesteld gevoel bij het kamp Verstappen. Door een crash in de derde vrije training vergooide Verstappen zijn kans op de overwinning en dat leverde hem veel kritiek op. In Canada kan Verstappen zich revancheren en Tom Coronel is ervan overtuigd dat de jonge Nederlander dat zal doen. "Hij is zover gekomen door zichzelf te blijven en te doen wat hij altijd deed. Hij weet precies wat hij moet doen en de kritiek van buitenaf zal zeker niet aan hem knagen" , blikt Coronel vooruit op de komende Grand Prix tegenover De Telegraaf. "Iedereen kan er wat van vinden, maar dat interesseert hem helemaal niks. Hij weet hoe hij races kan winnen en hij moet gewoon doorgaan met waar hij mee bezig was" , aldus Coronel.

In Canada verwacht Coronel dan ook dat Red Bull en Verstappen een goede kans maken om vooraan mee te doen, al schat hij Mercedes nog wel wat hoger in. "Er komen weer heel wat updates in Canada, dus we moeten even afwachten hoe die het gaan doen. Het is een semi-stratencircuit en dat ligt Verstappen wel goed, maar op de lange rechte stukken verliest hij het." "Uiteindelijk denk ik toch dat Mercedes aan het langste eind gaat trekken komend weekend" , besluit Coronel zijn vooruitblik op de Grand Prix van Canada.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"