© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

'Topteams in de Formule 1 zitten niet op Fernando Alonso te wachten'

11 jun. 2018 16:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Nico Rosberg denkt dat Fernando Alonso zijn beste tijd in de Formule 1 heeft gehad. Bij McLaren gaat het immers voor geen meter en de topteams zitten niet op Fernando Alonso te wachten, zo redeneert de wereldkampioen van 2016.

Nico Rosberg denkt dat het tijdperk-Alonso voorbij is

Alonso reed een onzichtbare race in Canada. Nico Rosberg vindt het treurig om te zien dat de tweevoudig kampioen zich met moeite als veertiende weet te kwalificeren. Daar staat echter wel tegenover dat Alonso het in de ogen van Rosberg deels aan zichzelf te danken heeft:

"We zouden Alonso met zijn allen het liefst elke race zien strijden om de overwinningen, maar dat gaat niet meer gebeuren. De topteams zitten immers niet op zijn diensten te wachten, vanwege de politieke spelletjes die hij speelt", aldus Rosberg als analist voor Sky Italia.

Rosberg waagt te betwijfelen op Alonso nog voor de volle honderd procent gemotiveerd is om goed te presteren in de Formule 1: "Waar haalt hij die motivatie nog vandaan? Hij is één van de beste coureurs en dat weet hij maar al te goed. Hij zou niet achterin het middenveld moeten strijden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen