© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Toro Rosso - Honda kan verrassing van 2018 worden'

04 mrt. 2018 16:45 Ruud Dimmers 0 reacties
Voor aanvang van de wintertest was er veel kritiek op Toro Rosso. Wat ging het team nu doen met die Honda-motoren? Na vier testdagen is de kritiek verstomd. Vier dagen zonder problemen en met volop kilometers. Wordt Toro Rosso de verrassing van 2018?

Hartley verwacht dat Toro Rosso en Honda kunnen stunten

Toro Rosso-coureur Brendon Hartley denkt van wel. Hartley begint aan zijn eerste volledige seizoen in de Formule 1 en gelooft in de kansen van het Italiaanse team met de Honda-motoren.

"Ik ben erg optimistisch en positief over onze relatie met Honda. Iedereen werkt erg hard en ik verwacht dat we stappen kunnen zetten gedurende het seizoen. Ik hoop dan ook dat we de verrassing kunnen worden", laat Hartley aan Crash.net weten.

"Ik denk dat veel mensen ons afschreven vanwege de deal met Honda, maar ik denk echt dat we mensen gaan verrassen. De mensen in het team werken erg hard en Honda ook. Ik kijk dan ook erg uit naar het nieuwe seizoen."

Brendon Hartley was in 2009 en 2010 dichtbij zijn Formule 1 debuut maar het liep anders. De laatste jaren zagen we hem veelvuldig in het endurance racen terug. Zo won hij het WEC-kampioenschap en de 24 uur van Le Mans. Formule 1 betekent een nieuw hoofdstuk met nieuwe uitdagingen.

"Ik ken mijzelf, mijn doelen en hoe ik wil presteren. Het is lastig om daar cijfers aan te hangen. F1 is een teamsport en niet voor individuen. Er werken meer dan 400 mensen bij Toro Rosso aan het realiseren van onze doelen."

Wat zijn doelen zijn wil Hartley niet uit de doeken doen. 

"Zelf ben ik het laatste puzzelstukje van de auto, samen met Pierre, maar het is echt een teamprestatie. Ik heb enkele persoonlijke doelen en targets die ik wil bereiken en ik denk dat ik de enige ben die weet of ik die bereik of niet."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen