© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Toro Rosso - Honda kan verrassing van F1-seizoen 2018 worden'

24 dec. 2017 15:20 Ruud Dimmers 0 reacties
Bij McLaren zijn ze blij dat ze van Honda af zijn, maar bij Toro Rosso is men erg optimistisch. Pierre Gasly verwacht zelfs dat het team de verrassing van 2018 kan worden.

Gasly: 'We kunnen de verrassing van het seizoen worden'

Pierre Gasly heeft veel vertrouwen in de samenwerking met Honda. Na drie dramatische seizoen zette McLaren haar motorleverancier op straat, om vervolgens met Toro Rosso te ruilen van motor. Het juniorteam van Red Bull heeft veel vertrouwen in Honda.

"Hun doel is om de wereld te laten zie dat ze snelle motoren kunnen maken. We zijn het enige team dat rijdt met hun motoren, waardoor we er zeker van zijn dat ze echt alles geven. Er zal geen compromis zijn", laat Gasly aan GPupdate weten.

"Ik zie dat als een positief iets. Ze hebben een extra drie tot vier maanden voordat het seizoen begint. Op dit moment boeken ze goede progressie, dat zag je ook terug bij McLaren. Honda is al veel sterker dan een half jaar geleden."

Honda verscheen in de slotfase van het seizoen 2017 aanzienlijk sterker aan de start. Er was meer vermogen beschikbaar en de betrouwbaarheid was sterk verbeterd. 

"Als ze deze lijn door kunnen trekken dan wordt het een goede overstap. Ik denk dat het iedereen kan verrassen op de positieve manier. Laten we hopen dat zo doorgaat."

"Ik verwacht niet direct een seizoen zoals Brawn GP had (werd verrassend kampioen in 2009 red.), maar misschien kan het wel een verrassing worden. Dat zou erg mooi zijn!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen