Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Toro Rosso: "Red Bull gaat zeker winnen met Honda in 2019"

Toro Rosso-teambaas Franz Tost verwacht dat Red Bull zeker races gaat winnen in 2019. Honda werkt in zijn ogen zeer goed samen met Toro Rosso, Red Bull en het overkoepelende Red Bull Technologies.

Voor Red Bull is 2019 het eerste jaar van de samenwerking tussen hen en Honda. Toro Rosso, het team dat al een jaar langer rijdt met motoren van Japanse makelij, is ervan overtuigd dat Red Bull kan winnen met de nieuwe motor in het achteronder.

"Ik ben zeer tevreden met de samenwerking over Honda. Alle verwachtingen die wij van ze hebben gehad, hebben ze waar weten te maken", zo laat Tost in gesprek met onder andere RacingNews365 weten. "Ik ben er vrij zeker van dat Honda het gat naar de topmotoren van Ferrari en Mercedes weet te dichten en dat Red Bull zodoende in staat is om races te winnen in 2019." In het spoor van Red Bull zal ook Toro Rosso naar verwachting profiteren van de geïntensiveerde samenwerking tussen en Red Bull's overkoepelende technische organisatie, Red Bull Technologies. "We maken nu deel uit van een overzichtelijk geheel, bestaande uit Honda, Red Bull Technologies, Red Bull Racing en Toro Rosso. Ook wij halen daar als Red Bull's zusterteam heel veel winst uit." Met medewerking van René Oudman.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi