© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Toro Rosso vol lof over progressie van Honda

13 jul. 2018 12:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Na drie moeizame jaren met McLaren leek de rol van motorfabrikant Honda uitgespeeld in de Formule 1 maar dankzij de samenwerking met Toro Rosso zijn de Japanners begonnen aan een nieuw hoofdstuk in de Formule 1. Hoewel de resultaten nog achterblijven, is teambaas Tost onder de indruk van de ontwikkeling van Honda.

Teambaas Tost: 'Toekomst ziet er positief uit'

"Ik moet zeggen dat de Honda motor echt niet zo slecht was als wat door anderen werd beweerd. De basis was altijd al goed bij Honda maar ze hebben vooral gewerkt aan de betrouwbaarheid en natuurlijk ook aan de snelheid," aldus teambaas Tost in gesprek met ORF.

Volgens de vroegere teambaas van Max Verstappen worden er dit jaar geen updates meer verwacht omdat de focus al volledig ligt op het nieuwe seizoen. In 2019 wordt het dan ook de uur van de waarheid voor de Japanse motorfabrikant omdat dan ook Red Bull Racing met een Honda motor gaat rijden. Tost ziet dit in ieder geval vol vertrouwen tegemoet.

"Het belangrijkste is nu dat Honda zich verder ontwikkelt zodat Red Bull daar optimaal profijt van heeft. Dat is ook voor ons van belang omdat wij daar ook weer van kunnen profiteren. Daarom is het ook belangrijk dat de samenwerking tussen Red Bull en Honda goed opgebouwd wordt maar ik ben ervan overtuigd dat Honda een sterk pakket heeft. Het ziet er in ieder geval zeer positief uit."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen