© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Toto Wolff: 'Er speelt niets tussen Max Verstappen en Mercedes'

03 sep. 2017 10:11 Ruud Dimmers 0 reacties
De afgelopen dagen waren er weer volop geruchten dat Max Verstappen in gesprek zou zijn met het team van Mercedes. Een overstap voor 2019 zou het onderwerp van gesprek zijn. Volgens teambaas Toto Wolff is de Nederlander een interessante optie, maar zijn er geen gesprekken gaande.

Mercedes-teambaas verwijst geruchten naar rijk der fabelen

In Italië kregen de geruchten weer een nieuwe wending doordat Jos Verstappen in het motorhome van Mercedes te vinden was. Vader Jos gaf zelf al aan dat er niets speelt rondom zijn zoon en Toto Wolff bevestigde dat op Monza.

"Jos en ik kennen elkaar al jaren en we hebben een gezamenlijke vriend. Die kwam hier op bezoek dus dronken we een bak koffie met Niki (Lauda red.) en ik erbij op kantoor. Onze Nederlandse vrienden kwamen langs voor de koffie en niets anders," liet hij Sky Sport Duitsland weten.

Desondanks erkent Wolff dat Max Verstappen voor de toekomst op de shortlist van Mercedes staat. Niet voor 2018, maar mogelijk wel voor de seizoenen daarna.

"Voor 2018 zijn we niet geïnteresseerd in Max en hij is ook niet beschikbaar. Voor de jaren daarna is hij een van de coureurs op onze shortlist. Hij is een van de toekomstige sterren van de F1, net als Valtteri, Daniel en Ocon. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen