Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Toto Wolff: 'Er speelt niets tussen Max Verstappen en Mercedes'

De afgelopen dagen waren er weer volop geruchten dat Max Verstappen in gesprek zou zijn met het team van Mercedes. Een overstap voor 2019 zou het onderwerp van gesprek zijn. Volgens teambaas Toto Wolff is de Nederlander een interessante optie, maar zijn er geen gesprekken gaande.

In Italië kregen de geruchten weer een nieuwe wending doordat Jos Verstappen in het motorhome van Mercedes te vinden was. Vader Jos gaf zelf al aan dat er niets speelt rondom zijn zoon en Toto Wolff bevestigde dat op Monza. " Jos en ik kennen elkaar al jaren en we hebben een gezamenlijke vriend. Die kwam hier op bezoek dus dronken we een bak koffie met Niki (Lauda red.) en ik erbij op kantoor. Onze Nederlandse vrienden kwamen langs voor de koffie en niets anders," liet hij Sky Sport Duitsland weten.

Desondanks erkent Wolff dat Max Verstappen voor de toekomst op de shortlist van Mercedes staat. Niet voor 2018, maar mogelijk wel voor de seizoenen daarna. "Voor 2018 zijn we niet geïnteresseerd in Max en hij is ook niet beschikbaar. Voor de jaren daarna is hij een van de coureurs op onze shortlist. Hij is een van de toekomstige sterren van de F1, net als Valtteri, Daniel en Ocon.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'