© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Toto Wolff: 'Hamilton bezorgt me soms grijze haren'

27 sep. 2017 07:44 Rik Alkema 0 reacties
Lewis Hamilton en Mercedes lijken een gezond en gelukkig huwelijk te hebben, maar teambaas Toto Wolff erkent wel dat het hard werken is. 'Diva' Hamilton is namelijk niet altijd even makkelijk in de omgang volgens Wolff, die wel zeer tevreden is over zijn coureur.

Lewis Hamilton is niet altijd even makkelijk volgens Wolff

Momenteel is Mercedes in onderhandeling met Hamilton over een nieuw contract. Daarin kan Mercedes eigenlijk niet veel meer doen dan het Hamilton naar de zin maken, erkent Wolff.

"Als hij wil racen in een Ferrari, dan racet hij in een Ferrari", zegt Wolff tegenover Speed Week, doelend op de vastberadenheid van Hamilton

"Je kan hem niet in een kooi stoppen. Soms bezorgt me dat grijze haren, maar op de moeilijke momenten slaat hij het team er doorheen", aldus Wolff over zijn extravagante rijder.

Ook marketing directeur Jens Thiemer is blij met Hamilton, die zijn leven graag deelt met zijn fans en er een losbandige levensstijl op na houdt.

"We hebben niets aan marionetten of robots als medewerkers. Soms is het moeilijk omgaan met persoonlijkheden zoals die van Hamilton, maar het is niet goed om ze teveel regels op te leggen", laat Thiemer weten.

"Coureurs moeten weten wat het effect van hun gedrag is op het merk, maar ze moeten wel zichzelf blijven", voegt hij daar aan toe. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen