Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Toto Wolff opgelucht na 'zeer slechte' race in Mexico

Nadat Mercedes in Amerika de constructeurstitel veilig had gesteld, moest het in Mexico gebeuren voor Lewis Hamilton. De Brit wilde zijn vierde wereldtitel vieren met een klinkende overwinning maar zo ver kwam het geen moment.

Hamilton had op voorhand al aangekondigd dat er bij de start van alles kon gebeuren. Daarin kreeg hij ook zeker gelijk. Alleen had hij ongetwijfeld niet verwacht dat hij zelf hiervan de dupe zou worden. Hamilton kwam in aanraking met Vettel en moest met een lekke band terug naar de pits.

Vervolgens kwam hij als laatste terug op de baan en begon hij moeizaam aan zijn inhaalrace. Uiteindelijk werd hij negende en doordat Vettel 'slechts' vierde werd, was het genoeg om zijn vierde wereldtitel binnen te halen. Teambaas Wolff verscheen dan ook zichtbaar opgelucht voor de camera's van Sky Sports.

"Echt, ik haatte elk deel van de race. Het was slecht en duurde veel te lang. Direct na de crash had Lewis geen idee hoe het er voor stond, was Sebastian nog in de race, hoeveel punten kan hij nog halen? We hebben hem toen ingelicht over de situatie op de baan en vervolgens konden we ons focussen op de race en proberen het beste ervan te maken."

Over de aanrijding tussen Vettel en Hamilton in de eerste bocht kon Wolff nog niet zoveel zeggen.

"Dat moet ik eerst nog even terugzien. Het gaat natuurlijk wel om het kampioenschap en ik denk dat Vettel normaal gesproken een straf had gekregen."

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"