© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Toto Wolff: 'Soms mis ik Bernie Ecclestone in de Formule 1'

11 dec. 2017 06:55 Wanda Bisschop 0 reacties
Nadat Bernie Ecclestone jarenland de scepter had gezwaaid in de Formule 1 nam afgelopen seizoen Liberty Media het stokje over. Ondanks de loftuitingen aan het adres van Liberty Media wordt de 'oude baas' toch ook nog wel gemist in de paddock.

Wolff roept op tot steun voor Liberty Media

Ecclestone deed min of meer gedwongen een stap terug uit de Formule 1 en verscheen vervolgens nog sporadisch bij een race. Veelal bleef hij uit de spotlight om zo alle ruimte te geven aan de nieuwe eigenaren. 

Wel sprak Ecclestone tijdens privé-aangelegenheden met verschillende teambazen waaronder ook Toto Wolff van Mercedes.

Ondanks dat er ook op het beleid van Ecclestone het nodige werd aangemerkt, laat de teambaas van Mercedes tegenover Crash.net zich ontvallen dat hij Ecclestone ook weleens mist in de paddock.

"Een jaar geleden liep Bernie hier nog rond. Soms mis ik zijn verdwaalde 'handgranaten' nog weleens in de paddock. Maar dit is een nieuw tijdperk en we moeten de nieuwe eigenaren dan ook ondersteunen in hun plannen om de Formule 1 te laten groeien. Het is lastig voorspellen waar we over een jaar staan in de Formule 1."

Wolff uitte onlangs nog de nodige kritiek aan het adres van Liberty Media maar komt daar nu enigszins op terug. Volgens hem zijn er ook duidelijk verbeteringen te zien.

"Liberty Media heeft al veel dingen in werking gezet, het ene beter dan het andere in onze ogen. Het belangrijkste is echter dat we als aandeelhouders van de sport over 12 maanden kunnen zien dat de bezoekersaantallen flink zijn gegroeid en dat de populariteit onder de fans is toegenomen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen