Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Mexico 2024

Touché Albon en Bearman leidt tot flinke klapper in eerste training Mexico

Alex Albon en Oliver Bearman hebben elkaar geraakt in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico. Albon verloor de controle over de auto achter Bearman, raakte de Ferrari-coureur en vloog de bandenstapels in.

Een opvallend moment in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico: een touché tussen Alex Albon en Oliver Bearman heeft tot een flinke klapper geleid. Albon kwam op hoge snelheid aan, raakte zijn auto kwijt in de vuile lucht van Bearman en toucheerde met de Ferrari-coureur.

Daarna vloog Albon hard de vangrail in, terwijl Bearman ook schade had. De jonge Brit kon uitstappen en zag zijn kans in een vrije training vroeg ten einde komen. De beide coureurs zijn gelukkig wel in orde.

Bekijk het moment hieronder!

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Mexico 2024