© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Trotse Jos: "Max Verstappen is dit jaar enorm gegroeid als coureur"

01 okt. 2018 20:40 Wanda Bisschop 0 reacties
Wie halverwege de Grote Prijs van Rusland inschakelde, zal ongetwijfeld met enige verbazing hebben gekeken. Niemand minder dan Max Verstappen reed namelijk ronden lang aan de leiding van de race terwijl hij vanaf de negentiende plek was gestart. Volgens vader Jos Verstappen het bewijs dat zijn zoon dit seizoen nog steeds aan het groeien is.

"Ja, je ziet hem gewoon progressie maken gedurende dit jaar. Na Monaco heeft hij echt stappen gezet. Hij denkt nu gewoon meer na in de race," aldus Verstappen senior bij Peptalk.

Tegenwoordig is Jos Verstappen minder vaak aanwezig bij de races, maar ook vanaf de zijlijn wordt hij volledig op de hoogte gehouden van wat er speelt op het circuit.

"Ik praat na elke training met Max en weet precies wat er gebeurt. We bespreken nog steeds alles met elkaar en ja, daar luistert hij ook wel naar maar uiteindelijk moet hij het natuurlijk gewoon zelf doen."

Waar menigeen met verbazing keek naar de geweldige opmars van Verstappen was Jos Verstappen minder verbaasd. "Deze inhaalacties heb ik wel vaker van hem gezien. Ook tijdens het karten deed hij dit al. Hij bereidt zijn acties gewoon altijd goed voor."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen