Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Trotse, maar doodsbange McLaren-baas toont eindresultaat tattoo

McLaren-baas Zak Brown baarde opzien toen op vrijdag op de social media-kanalen een foto verscheen van hem in de stoel bij een tattoo-artiest. Het eindresultaat laat hij vol trots zien.

Het was voormalig Renault-teambaas Cyril Abiteboul die vorig jaar de weddenschap aanging met Daniel Ricciardo dat als de Australiër op het podium zou geraken hij een tattoo zou laten zetten. Dat is nog niet gebeurd, en nu is hij de loef afgestoken door McLaren-baas Zak Brown. Die vond in een tattoo dé manier om zich zijn eerste McLaren-zege te blijven herinneren. De template op het kastje naast de tatoeëerder vormde een duidelijke hint naar hoe de tatoeage eruit zou komen te zien en inderdaad, het circuit van Monza prijkt sinds dit weekend op de arm van Brown, inclusief de datum: '09-12-2021' (12 september volgens Amerikaanse schrijfwijze). Op social media laat Brown vol trots het eindresultaat zien met het bijschrift: "Niet dat we Monza snel zouden vergeten..." De tattoo was het gevolg van een challenge van Mercedes-teambaas Toto Wolff, zo legde Brown uit ten overstaan van onder andere RacingNews365: "Dat is ontstaan binnen de Grand Prix Trust, waarbij een teambaas elk jaar iemand nomineert om datgene te doen waar hij/zij doodsbang voor is. Toto nomineerde mij vorig jaar en naalden jagen mij de stuipen of het lijf. Het is nu aan Brown om iemand te nomineren, waarbij hij zelf aangeeft dat het niet per se een teambaas hoeft te zijn. Maar verklappen doet hij het niet: "Dat kan ik niet zeggen, dat is onder embargo."

1452038427604623362

Not that Monza was going to be forgotten in a hurry… 🇮🇹🏆 #McLaren #F1 pic.twitter.com/wNgeNs4ecx — Zak Brown (@ZBrownCEO) October 23, 2021

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi