Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Yuki Tsunoda

Tsunoda reageert op contractverlenging bij RB

RB maakte vlak voor de kwalificatie van de Grand Prix van Canada bekend dat Yuki Tsunoda in 2025 blijft. De Japanner is uiteraard dolblij.

Tsunoda
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De kogel is door de kerk: Yuki Tsunoda rijdt ook in 2025 voor RB. De Japanner is sinds 2021 actief voor het zusterteam van Red Bull en mag er dus nog een jaartje aan vastplakken. RB lichtte een optie in zijn contract. Tsunoda is zoals verwacht dolblij met zijn contractverlenging en benoemt ook dat het fijn is om zo vroeg duidelijkheid te hebben.

"Ik ben erg blij dat ik bij Visa Cash App RB blijf en het geeft een goed gevoel om al zo vroeg een besluit over mijn toekomst te nemen", vertelt Tsunoda. "Ik wil iedereen bij Honda en Red Bull bedanken voor de belangrijke rol die ze spelen in mijn carrière. Dat zullen ze ongetwijfeld ook blijven doen. RB is met een groot ontwikkelingsproject bezig en ik vind het geweldig om daar deel van uit te maken. Het is fijn om te weten dat iedereen mijn harde werk waardeert en dat het team gelooft dat ik ze vooruit kan helpen."

Tsunoda wijst ook naar de goede vorm van dit seizoen. "We hebben dit seizoen duidelijk vooruitgang geboekt en dat motiveert me om altijd overal het beste uit te halen. Dat is wat ik zal blijven doen voor RB. Op dit moment concentreer ik me op de resterende races van dit seizoen, met als doel zoveel mogelijk punten mee naar huis te nemen, te groeien met het team en de basis te leggen om het volgend jaar nog beter te doen!" 

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Canada 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op twee tickets!

ABONNEER & WIN

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen noemt vijf beste F1-coureurs aller tijden, licht één opvallende naam toe