Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Tsunoda twijfelachtig over mogelijke toekomst bij Aston Martin

Nu Honda de motorleverancier wordt van Aston Martin in 2026 is dit een mogelijkheid voor 'Honda-coureur' Yuki Tsunoda. De rijder van AlphaTauri weet echter nog niet of dit écht zijn toekomst kan worden.

Tsunoda Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

AlphaTauri-coureur Yuki Tsunoda werd eerder al door de Honda-top genoemd als een mogelijke Aston Martin-coureur in 2026. De overstap klinkt niet zo gek na de deal van de Japanse motormaker, dat vanaf het genoemde jaar de motorleverancier wordt van Aston Martin.

De 'terugkeer' van Honda naar de Formule 1 is goed nieuws, aldus een enthousiaste Tsunoda tegenover de media, waaronder RacingNews365. "Ik ben er erg blij mee. Als onderdeel van de Honda-familie is het goed om te zien dat ze weer terug zijn in de omgeving van de F1. Dat ze weggingen was heel jammer, vooral na de successen met Red Bull. Goed voor ze dat ze teruggaan en hopelijk krijgen ze een succesvol jaar met Aston Martin."

Ambieert Tsunoda zelf een toekomst bij Aston Martin nu de deur op een kiertje staat? "Dat weet ik eerlijk gezegd niet. Dat is nog erg ver weg, maar het zijn twee interessante partijen om samen te werken. Het is goed om te zien, dat in ieder geval wel."

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Formule 1 GP Monaco 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'