© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Twee Nederlanders strijden om contract als simulatorcoureur bij McLaren

19 nov. 2017 17:07 Rik Alkema 0 reacties
Enige tijd geleden schreef McLaren de wedstrijd ‘World Fastest Gamer’ uit. Hierin kreeg iedereen over de gehele wereld via een online competitie de mogelijkheid om een contract als simulatorcoureur in de wacht te slepen. Na een lange strijd zijn er nog twee Nederlanders over in de finale, waardoor de winnaar in ieder geval uit Nederland komt.

Twee Nederlanders in finale ‘World Fastest Gamer’

Met de competitie is McLaren op zoek naar een nieuwe coureur die simulatorwerkzaamheden voor het team kan verrichten. De winnaar van de competitie krijgt ook daadwerkelijk een contract bij het Britse team en moet zich regelmatig melden in de fabriek.

Na een lange competitie zijn deze week de twee finalisten bekend geworden. Van de laatste zes deelnemers aan de competitie bleven er twee over, Rudy van Buren en Freek Schothorst.

Overigens was de laatste afvaller in de competitie ook een Nederlander, Bono Huis. Daarmee was de ‘halve finale’ ook al een compleet Nederlandse aangelegenheid.

Schothorst en van Buren zullen komende dinsdag gaan uitmaken wie zich mag kronen tot World Fastest Gamer en wie het felbegeerde contract bij McLaren in de wacht sleept.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen