© F1.com

Nieuwsoverzicht

Tweede training GP Japan 'tot nader order' uitgesteld

06 okt. 2017 07:15 Rik Alkema 0 reacties
Tijdens de eerste vrije training viel de regen al in, maar tussen de eerste en de tweede vrije training is het helemaal losgebarsten in Japan. Inmiddels staat het circuit van Suzuka aardig blank en kan er dus niet gereden worden. De wedstrijdleiding heeft besloten de tweede vrije training 'tot nader order' uit te stellen, maar de verwachting is dat er niet meer gereden gaat worden vandaag.

Regen verpest tweede vrije training GP Japan

Daarmee komt er hoogstwaarschijnlijk een vroegtijdig einde aan de dag in Japan. Tijdens de eerste vrije training was Sebastian Vettel de snelste, voor Lewis Hamilton. Max Verstappen zette de zesde tijd neer, op zo'n 1,5 seconden van Vettel.

De laatste vijf minuten van de eerste vrije training vielen ook al in het water, omdat het begon te spetteren. Dat spetteren is inmiddels overgegaan in zware regenval, waarbij het er niet op lijkt dat het snel op gaat houden met regenen.

De volgende sessie, de derde vrije training, staat morgenochtend om 05:00 uur Nederlandse tijd op het programma, gevolgd door de kwalificatie die om 08:00 uur Nederlandse tijd begint.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen