Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2023

Uitslag race Formule 1 GP Bahrein 2023

Max Verstappen heeft de Grand Prix van Bahrein op dominante wijze gewonnen vanaf poleposition. Red Bull-teamgenoot Sergio Perez finishte op de tweede plaats en Fernando Alonso completeerde voor Aston Martin de derde plek op het podium in Sakhir.

Startend vanaf poleposition kon Max Verstappen vrijwel zonder dreiging de Formule 1 Grand Prix van Bahrein winnen. Op ruime voorsprong van teamgenoot Sergio Perez, die tweede werd, kwam de Nederlander als eerste over de finishlijn. De eerste Red Bull één-twee van het jaar is een feit.

Ferrari kon geen podiumplaats scoren, mede door een uitvalbeurt van Charles Leclerc. In plaats daarvan staat Fernando Alonso met zijn Aston Martin op het podium. Carlos Sainz werd vierde. Bekijk hieronder de volledige uitslag.

Bekijk de volledige uitslag hieronder. Note: het punt voor de snelste ronde was voor Zhou, dat passen we zo snel mogelijk aan.

Uitslag Race - Bahrein

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Bahrein 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training