Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Brazilië 2023

Uitslag race Formule 1 GP Brazilië 2023

Na een chaotische start wist Max Verstappen zich in Brazilië buiten de consternatie te houden en de Grand Prix op het circuit van Interlagos op zijn naam te schrijven.

Verstappen Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De Grand Prix van Brazilië was nog niet begonnen, of er hing al een Ferrari in de muur. Charles Leclerc viel uit in de opwarmronde vanwege vermoedelijke hydraulische problemen, maar de race kon vervolgens wel zonder extra opwarmronde van start.

Nog voordat de coureurs de eerste bocht naderden werd het veld opgeschrikt door een flinke crash tussen onder andere Kevin Magnussen en Alex Albon, waarna de race werd stilgelegd.

Max Verstappen wist de race op Interlagos te winnen, en Lando Norris werd tweede. Fernando Alonso werd knap derde nadat hij de Red Bull van Sergio Perez wist in te halen in de absolute slotfase. Het werd een fotofinish tussen de twee, maar Alonso was net sneller.

Er zijn uiteindelijk zes coureurs die de race niet wisten uit de rijden: George Russell, beide Alfa Romeo-coureurs, Kevin Magnussen, Charles Leclerc en Alex Albon.

Bekijk de volledige uitslag hieronder.

Uitslag Race - Brazilië

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Brazilië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst