Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Dakar Rally 2023

Uitstekend begin voor Nederlandse truckers in Dakar

De Nederlandse truckers zijn goed begonnen aan de Dakar Rally 2023. De snelste tijd ontbreekt nog, maar met meerdere teams in de top tien mag er niet geklaagd worden.

Versteijnen shakedown
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Team De Rooy

Vandaag, 31 december, werd de proloog van de Dakar Rally 2023 verreden. De Nederlanders hebben het totaal niet slecht gedaan. Vooral bij de truckers kan er niet geklaagd woorden. De snelste tijd kwam er net niet, maar meerdere Nederlanders staan er goed voor bij de start op 1 januari.

De proloog van 11 kilometer werd vanaf het Sea Camp verreden om de startvolgorde te bepalen voor de eerste etappe. Het MM Technology Team met Martin Macik ging er vandoor met de snelste tijd, maar daar achter zien we gelijk de Nederlanders in Team de Rooy met Mitchel van den Brink.

Op nummer drie zien we ook weer een Nederlander in het tweede team van De Rooy, Janus van Kasteren. De top vijf wordt gecompleteerd door Vick Versteijnen (foto hierboven). Martin van den Brink (P7), Gert Huzink (P8), Pascal de Baar (P9) en Ben van de Laar (P10) zijn ook nog terug te vinden in de top tien.

Mis niets van het F1-seizoen 2024 en download de F1-kalender eenvoudig voor jouw smartphone of PC.

Download de F1-kalender

Praat mee!

Viaplay
# Coureur Punten
# Team Punten
Volledige stand
x
LIVE Race Formule 1 GP Bahrein