Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Brazilië 2022

Unicum onder F1-teams onderstreept naderend einde F1-seizoen

Toen de FIA het document met updates voor de Formule 1 Grand Prix van Brazilië van de diverse teams deelde, kon men die administratieve handeling keurig afvinken. Maar men had zich de moeite net zo goed kunnen besparen.

Verstappen Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Zoals gebruikelijk verspreidde de FIA op de vrijdag van de Formule 1 Grand Prix weer het officiële document waarop staat vermeld welke updates de verschillende teams allemaal mee hebben genomen naar het nieuwe circuit.

Het document is echter maagdelijk wit, want geen enkel team heeft aanpassingen aan de auto bij de FIA aangemeld. Het is natuurlijk tekenend voor het naderende einde van het Formule 1-seizoen. Dit weekend wordt de Grand Prix van Brazilië verreden en volgende week wordt het seizoen afgesloten met de Grand Prix van Abu Dhabi.

Wat we hier uit op kunnen maken is dat waarschijnlijk alle teams de volledige focus nu definitief naar 2023 hebben verlegd.

Ook interessant:

Waar komt de bekende Hamilton-uitspraak 'It's hammer time' vandaan?

Een beetje Formule 1-fan weet nu precies waar we het over hebben, wie het zegt en tegen wie het wordt gezegd. Mercedes-engineer Peter Bonnington roept dit vaak tegen Lewis Hamilton, maar waar komt die uitspraak precies vandaan? We leggen het je uit in de onderstaande video.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Brazilië 2022 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Meest gelezen

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"