© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Vacature Formule 1 redacteur bij Racingnews365

11 dec. 2017 20:07 Ruud Dimmers 0 reacties

Vacature Formule 1 redacteur/journalist Racingnews365

Je wordt enthousiast bij het horen van de namen Max Verstappen, Ferrari of Michael Schumacher. Je hebt benzine door de aderen stromen en het eerste wat je doet als je wakker wordt is op zoek gaan naar het laatste Formule 1 nieuws.

 En dat enthousiasme voor deze sport wil jij met jouw vlotte pen uitdragen. Jij bent ervan overtuigd dat je jouw kennis van en enthousiasme over Formule 1 weet te presenteren aan een miljoenenpubliek. Bij de naam Racingnews365 denk je automatisch aan de snelst groeiende en leukste Formule 1 website van Nederland. Omdat we zo snel groeien willen we ons journalistiek aanbod verruimen. Vanwege onze groei en ambities zijn we op zoek naar een redacteur/journalist (32-40 uur per week).

 Je werkzaamheden zijn divers, maar niet in beton gegoten en bestaan onder andere uit:

 • Vervaardigen van nieuwsberichten
 • Organiseren en houden van interviews
 • Social media activiteiten
 • Bezoeken van race events

Wat bieden wij je?

Maandelijks verwelkomen we meer dan een miljoen unieke bezoekers die goed zijn voor miljoenen pageviews, waardoor je de kans krijgt om voor een miljoenenpubliek te schrijven. We beschikken over een nieuw platform waarbij we veel aandacht hebben voor de beleving van onze bezoekers. Formule 1 is onze passie, daar hebben we echt verstand van en dat brengen we graag over op onze lezers.

Je komt te werken in het SX gebouw in Eindhoven, het epicentrum van de sport in Nederland! Hier zijn meer dan 50 bedrijven gehuisvest op het gebied van sport. Van marketing, media tot en met journalistiek. Dé omgeving waarin je als sportliefhebber werkzaam wil zijn.

Naast een passende vergoeding voor jouw werkzaamheden kan je jezelf uitleven op het basketbalveld of de racesimulator en krijg je een plaats in een zeer tof kantoor. Je krijgt in deze functie de mogelijkheid om mee te groeien in onze nog jonge onderneming.

Wat vragen we?

We zoeken iemand met de vlotste pen van Nederland. Je hebt een journalistieke opleiding of soortgelijk. Je bent iemand die net die extra PK’s meer levert, die met ons mee wil groeien en die graag de beste is. 

 • Je hebt journalistieke ervaring
 • Bent een echte F1-kenner
 • Je bent flexibel en begrijpt dat werken in een Grand Prix-weekend erbij hoort
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar, een parttime dienstverband is in overleg bespreekbaar. 

Ben je enthousiast geworden en niet te stoppen? Race naar je mailbox en motiveer ons waarom jij de ideale kandidaat bent om deze vacture in te vullen! Stuur daar ook je CV, voorbeelden van je werk en twee voorbeeldartikelen voor onze site mee naar info@racingnews365.nl.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

 • Reageren op artikelen

 • Toegang tot exclusieve content

 • Win mooie prijzen met quizen en spellen

 • Profiteer van exclusieve voordelen