Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 nieuws

Vacature Formule 1 redacteur/journalist

Vanwege de snelle groei van RacingNews365 zijn we op zoek naar een Formule 1 redacteur/journalist.

Naar nieuwsoverzicht © Mercedes AMG F1

Je wordt enthousiast bij het horen van de namen Max Verstappen, Ferrari of Michael Schumacher. Je hebt benzine door de aderen stromen en het eerste wat je doet als je wakker wordt is op zoek gaan naar het laatste Formule 1-nieuws.

En dat enthousiasme voor deze sport wil jij met jouw vlotte pen uitdragen. Jij bent ervan overtuigd dat je jouw kennis van en enthousiasme over Formule 1 weet te presenteren aan een miljoenenpubliek. Bij de naam RacingNews365 denk je automatisch aan de leukste Formule 1 website van Nederland. Omdat we zo snel groeien willen we ons journalistieke aanbod verruimen en zijn we op zoek naar een (parttime) redacteur/journalist.

Je werkzaamheden zijn divers, maar niet in beton gegoten en bestaan onder andere uit het vervaardigen van nieuwsberichten, analyses, achtergrondverhalen en het houden van interviews.

Wat bieden wij je?
RacingNews365 is dé Formule 1-site van Nederland en we groeien razendsnel. Hierdoor krijg je de kans om voor een miljoenenpubliek te schrijven. We beschikken over een nieuw platform waarbij we veel aandacht hebben voor de beleving van onze bezoekers. Formule 1 is onze passie, daar hebben we echt verstand van en dat brengen we graag over op onze lezers.

Bij RacingNews365 kom je te werken in een team met de beste Formule 1-journalisten van Nederland. Als een van de weinige Nederlandse sites zijn we bij een flink aantal F1-races aanwezig. Binnen ons jonge en dynamische team krijg jij de gelegenheid om jezelf verder te ontdekken en te ontwikkelen.

Onze thuisbasis is het SX gebouw in Eindhoven, het epicentrum van de sport in Nederland! Hier zijn meer dan 50 bedrijven gehuisvest op het gebied van sport. Van marketing, media tot en met journalistiek. Dé omgeving waarin je als sportliefhebber werkzaam wil zijn.

Naast een passende vergoeding voor jouw werkzaamheden krijg je een plaats in een tof kantoor. Je krijgt in deze functie de mogelijkheid om mee te groeien in onze nog jonge onderneming.

Wat vragen we?

We zoeken iemand met de vlotste pen van Nederland. Je hebt een journalistieke opleiding of soortgelijk. Je bent iemand die net die extra PK’s meer levert, die met ons mee wil groeien en die graag de beste is.

- Je hebt journalistieke ervaring
- Bent een echte F1-kenner, maar volgt ook overige auto- en motorsport
- Je bent flexibel en begrijpt dat werken in avonden en weekenden erbij hoort
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Je vindt online makkelijk je weg en bent bekend met de diverse social media kanalen

Ben je enthousiast geworden en niet te stoppen? Race naar je mailbox en motiveer ons waarom jij de ideale kandidaat bent om deze vacature in te vullen! Stuur daar ook je CV, voorbeelden van je werk en twee voorbeeldartikelen voor onze site mee naar info@racingnews365.nl.

16 reacties