Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Vacature: Formule 1 redacteur/journalist

Wegens de snelle groei van RacingNews365 zijn we op zoek naar uitbreiding van ons journalistieke team. Wil jij werken voor de grootste F1-site van Nederland? Lees dan snel verder!

Start GP Oostenrijk
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Locatie: Eindhoven
Dienstverband: Fulltime en parttime mogelijk
Opleidingsniveau: HBO
Achtergrond: Journalistiek

Wat beteken jij voor ons en onze fans?

Samen werken wij aan een platform dat onze 3,3 miljoen bezoekers informeert en enthousiasmeert over de Formule 1 en andere autosportklassen. Dit doen wij door de racefans dagelijks te voorzien van het laatste nieuws, interviews en exclusieve content uit de racewereld. Maandelijks genereert RacingNews365 zo’n 30 miljoen pageviews.

Deze populariteit hebben wij mede te danken aan ons team van journalisten en redacteuren die alles weten over de autosport en Formule 1 in het bijzonder. Ze zitten boven op het laatste nieuws, werken aan de mooiste interviews en exclusieve content. Dit zetten we om in artikelen die fijn te lezen en duidelijk zijn voor ons publiek.

Wil jij RacingNews365 helpen naar nog grotere hoogtes te brengen? Heb jij het vermogen om artikelen te schrijven waarbij mensen blijven lezen en lukt het jou om onze fans te voorzien van de laatste informatie uit de Formule 1? Zet die stap naar een professionele carrière binnen de Formule 1 en ga voor deze kans!

Hoe is het om hier te werken?

Samen staan we sterk en werken wij aan artikelen die met plezier worden gelezen door fans. Je wordt onderdeel van een ijzersterk team en met de beste Formule 1-redacteuren- en journalisten op de arbeidsmarkt werken wij aan een prijswinnende website.

Wat ga je doen?

Als Formule 1 redacteur/journalist ben jij dagelijks bezig met alles dat er in de Formule 1 gebeurt. Je schrijft informatieve en goede nieuwsberichten en artikelen voor RacingNews365.

Je weet wat er trending is binnen de Formule 1 en schrijft aan de hand hiervan jouw artikelen. De artikelen die jij schrijft zijn van professionele kwaliteit. Het toetsenbord is jouw krachtige motor in de race binnen de wereld van de Formule 1.

Je werkt nauw samen met onze journalisten in de paddock. Zo weten we razendsnel alles dat er gebeurt op het circuit om te zetten in artikelen voor onze site. Je weet ook de vragen te stellen waar iedereen het antwoord op wil weten.

Je houdt het nieuws binnen de Formule 1 aandachtig bij. Het nieuws dat je najaagt komt van verschillende informatiebronnen. Jouw kracht is dan ook om op zoek te gaan naar de nodige informatie en deze om te zetten tot goede artikelen.

Jij zorgt ervoor dat er elke dag nieuwe artikelen op de site staan, die aansluiten bij de informatiebehoefte van onze lezers. Op deze manier lever je een belangrijke bijdrage in het handhaven en uitbouwen van de koppositie van RacingNews365.

Pros en cons van RacingNews365

Wanneer is dit de ideale baan voor jou:
- Formule 1 is voor jou meer dan een hobby. Het jouw passie!
- Hoe meer mensen jouw artikelen lezen, hoe enthousiaster jij wordt
- Als het laatste nieuws en info omzetten naar artikelen jou energie geeft. Jij wil de fans zo snel mogelijk het laatste nieuws bezorgen
- Werken in het weekend is voor jou geen probleem

Wanneer past deze baan niet bij jou:
- Als je afwachtend bent ten aanzien van je acties
- Wanneer de planning die je voor jezelf maakt heilig is en de dag die je voor ogen hebt voorspelbaar moet zijn. Je vindt het niet fijn wanneer er snel moet worden geschakeld tussen werk
- Indien werken in Eindhoven geen optie is

Waar kom je te werken?

RacingNews365 is gevestigd in Eindhoven, op het moderne Strijp-S. Gesetteld in het SX-gebouw, een oude glasfabriek, omgetoverd tot het centrum van sportmarketing en media in Nederland. Naast RacingNews365 zijn hier nog 40 andere bedrijven gehuisvest, evenals de grootste sportbibliotheek van Nederland en verschillende sportfaciliteiten waar pauzes kunnen worden besteed. Je kunt hier heerlijk lunchen in grand café De Stip. Ideaal om even tot rust te komen en weer nieuwe energie op te doen.

Wat krijg je?

Salarisindicatie (leeftijd en ervaring afhankelijk salaris)

De snelste en beste zijn is een uitdaging en daar word je zeker voor beloond.

- Brede en algemene verantwoordelijkheid voor jouw artikelen
- Je krijgt de kans om samen met RacingNews365 (internationaal) verder te groeien
- Je ontvangt een uitstekend en marktconform salaris
- Je hebt flexibele werktijden en er is de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
- 24 vakantiedagen
- Telefoon-, lunch-, en reiskostenvergoeding
- De kans om aanwezig te zijn bij grote (inter-)nationale autosportevenementen

De sollicitatieprocedure

Sollicitatie: Stel jezelf aan ons voor en wij laten je binnen een week weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Houd je mail dan ook goed in de gaten!

Eerste gesprek: We gaan elkaar beter leren kennen en komen erachter of er een klik is.

Tweede gesprek: Je krijgt voor het tweede gesprek een opdracht mee. Laat zien dat je echt bij onze organisatie past. Daarna gaan we meer inhoudelijk met elkaar in gesprek.

Handtekening zetten: Wanneer die klik blijft bestaan, ook na het tweede gesprek en de opdracht, dan ben jij de persoon voor ons. De start van een mooie carrière binnen RacingNews365!

Solliciteren: Stuur je sollicitatie voorzien van cv en motivatie naar info@racingnews365.nl en ga de uitdaging aan.

Viaplay

Unibet
x
Verstappen flirt met IMSA "Paar keer over gesproken"