© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Vacature: Stagiair redactie Racingnews365

23 mei 2018 10:54 Ruud Dimmers 0 reacties

Vacature stagiair redactie Racingnews365

Je wordt enthousiast bij het horen van de namen Max Verstappen, Ferrari of Michael Schumacher. Je hebt benzine door de aderen stromen en het eerste wat je doet na (of tijdens) college is op zoek gaan naar het laatste Formule 1 nieuws.

Dat enthousiasme voor deze sport wil jij met jouw vlotte pen uitdragen. Jij bent ervan overtuigd dat je jouw kennis van en enthousiasme over Formule 1 weet te presenteren aan een miljoenenpubliek. Bij de naam Racingnews365 denk je automatisch aan de snelst groeiende en leukste Formule 1 website van Nederland.

Wat leren wij je?

Maandelijks verwelkomen we meer dan 1,5 miljoen unieke bezoekers die goed zijn voor ruim 10 miljoen pageviews. We beschikken over een nieuw platform waarbij we veel aandacht hebben voor de beleving van onze bezoekers. Formule 1 is onze passie, daar hebben we echt verstand van en dat brengen we graag over op onze lezers. Bij Racingnews365 krijg je de kans om jouw journalistieke vaardigheden te ontwikkelen. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het vervaardigen van nieuwsberichten, organiseren en houden van interviews en social media activiteiten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor je eigen inbreng.

Je komt te werken in het SX gebouw in Eindhoven, het epicentrum van de sport in Nederland! Hier zijn meer dan 25 bedrijven gehuisvest op het gebied van sport. Van marketing, media tot en met journalistiek. Dé omgeving waarin je als sportliefhebber werkzaam wil zijn.

Naast een stagevergoeding voor jouw werkzaamheden kan je jezelf uitleven op het basketbalveld of de racesimulator en krijg je een plaats in een zeer tof kantoor. En als we geen genoeg van elkaar krijgen wacht er mogelijk na jouw stage nog een (fulltime of parttime) baan binnen de redactie van Racingnews365.

Wat vragen we?

We zoeken een student die de HBO-opleiding journalistiek of vergelijkbaar volgt. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar studenten die bezig zijn aan hun derde of vierde leerjaar. We zoeken iemand die net die extra PK’s meer levert, die met ons mee willen groeien en die graag de beste is. Je bent competitief, bestand tegen deadlines en hebt ervaring met het schrijven van nieuwsberichten.

Formule 1 en journalistiek stroomt bij jou door je aderen. Je bent niet bang om je mannetje te staan en bent flexibel. In jouw stageperiode ben je beschikbaar voor 32-40 uur. In je stage moet de mogelijkheid zijn om te leren door mee te werken. Het is dus geen onderzoeksstage. De duur en aanvang van stage zijn in overleg en afhankelijk van de vereisten vanuit de opleiding.

Ben je enthousiast geworden en niet te stoppen? Race naar je mailbox en motiveer ons waarom jij de ideale kandidaat bent om deze stage in te vullen! Stuur daar ook je CV en voorbeelden van je werk mee naar info@racingnews365.nl

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen